Аліекспрес Україна: як замовляти товари

Аліекспрес Україна

Аліекспрес Україна

Замовляти товари на Аліекспрес Україна надзвичайно вигідно. Вдається суттєво заощадити гроші, адже у Китаї товари набагато дешевші, ніж аналогічні в нас.

Як замовляти на Аліекспрес Україна

Зазначу, що на українських ринках більшість товарів китайські. Як і запчастини у кожному телефоні. Тому нарікати на співпраці з Китаєм, як на мене, недоречно. Альтернативи просто немає.

Почати купувати на Алі дуже просто. Переходимо на сайт та реєструємося. Працює посилання як з комп’ютера, так і з мобільного телефона.

Покрокова реєстрація на Aliexpress

  • у правому кутку тиснемо Register;
  • вводимо Email або продовжуємо через акаунт Google, Facebook, Twitter чи Apple.

Реєстрація завершена. Далі необхідно налаштувати акаунт. Для зручності сторінку можна перекласти на українську або ж завантажити мобільний додаток. Там буде наша версія.

  1. заходимо у вкладку Account (Акаунт);
  2. тиснемо Shipping Adress (адреса доставки);
  3. вводимо ім’я та прізвище англійською, населений пункт та мобільний номер;
  4. далі записуємо адресу.

З адресою будьте уважні. Все необхідно вводити англійською мовою! Приклад:
Rostyslav Keverskiy, +38095….., street Lysenka,25, Lviv, post code 79007.

Як дізнатися поштовий код? Знайдіть найближче до себе відділення “Укрпошти” та вкажіть індекс пошти. Посилка може прийти і на Нову Пошту чи Міст Експрес. Основне, щоб поштовий індекс був поруч з вами, тоді посилку отримаєте біля свого місця проживання. Пошту Алі обирає самостійно, вплинути на місце доставки складно. Краще не ризикувати і не вказувати конкретне відділення Нової пошти, щоб не було плутанини.

Як оплатити товар на Аліекспрес

Далі обираємо потрібний вам товар. Додаємо його в корзину або ж тиснемо оплатити зараз (buy now). Стежте за тим, щоб вибило безкоштовну доставку, адже нічого переплачувати. Більшість товарів доставляють безкоштовно.

Після цього вас перекине на вкладку оплати. Необхідно вказати номер картки, дату дії, СVV-код та підтвердити операцію в застосунку банку. Щоб щоразу не вказувати ці дані можна один раз ввести їх у вкладці Payment (оплата) та зберегти.

Доставка з Аліекспрес Україна

Доставка відбувається до 60 днів. У 2024 році конкретно мені замовлення приходять дуже швидко. Останній товар вартістю 620 гривень отримав за 9 днів. Щоб ви розуміли, посилка прибула в Україну за 5 днів після замовлення. Ще 4 доби її везла “Укрпошта”. Зазвичай, середня тривалість доставки 2-4 тижні.

Читайте усі найновіші та найцікавіші новини у нашому телеграмі.

Під кожним замовленням є вкладка відстежити товар. Так можна орієнтуватися, де зараз перебуває посилка. Не варто переживати, що ви не отримаєте замовлення. У мене такого не було жодного разу. А якщо з якогось дива посилка не прийде, то за 60 днів після замовлення можна відкрити “спор” та повернути гроші.

Також відкрию секрет, що з багатьма продавцями на Аліекспрес Україна можна торгуватися. Додайте товар у корзину та напишіть продавцю прохання знизити вартість. Працює, якщо замовляєте кілька одиниць товару або ціна покупки перевищує 1000 гривень.

Якщо маєте питання, то пишіть в коментарі. Кожному відповім на те, що вас цікавить та допоможу.

Інші матеріали про заробіток:

Опублікував(ла)Rostyslav Keverskiy
Вітаю на ресурсі "Як заробити гроші". Я Ростислав К. – автор матеріалів. Закінчив факультет журналістики та маю багаторічний досвід роботи у топових ЗМІ України. Після понад 5 років роботи в новинній журналістиці дали мені чимало знань, тому вирішив створити власний блог та ділитися з вами цінною інформацією. Пишу на тему фінансів, заробітку, бізнес-ідей. Перевіряю різноманітні способи заробітку, тестую ресурси, викриваю шахраїв. Ну і створюю про це матеріали. Переглядайте мої статті та будьте в курсі актуальних новин зі світу заробітку.
Попередній запис
Notcoin та TON без вкладень: як отримати
Наступний запис
Сайти для написання текстів за гроші
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *