Hamster Combat: як швидко заробити мільйони монет

Hamster Combat

Чат-ботів, які пропонують тапати по екрані та збирати монети, існує досить багато. У матеріалі розгляну заробіток токенів Hamster Combat.

Лістинг монети відбудеться вже досить скоро, тому не втратьте свій шанс заробити хоча б 10 мільйонів токенів. Згодом їх можна буде продати за гроші, як це сталося з Notcoin.

Як заробити монети Hamster Combat

Переходьте в чат-бот за цим посиланням. Це моя рефералка, допоможіть заробити кілька монет. І ви одразу отримаєте бонус за реєстрацію. Якщо вийде вивести токени, то вкладу отримані кошти в розвиток сайту, тестування нових способів заробітку й написання матеріалів.

Чому проєкт має перспективу? Все просто. Розробники Hamster Combat запартнерились з двома крутими криптобіржами. Їх піарити не буду, але факт є фактом.Тому перспективи лістингу й заробітку досить непогані. Трохи пізно побачив цю тапалку, але часу для заробітку монет маємо вдосталь.

Покрокова інструкція заробітку Hamster Combat

Переходимо в чат-бот за посиланням, яке прикріпив вище та запускаємо додаток. Одразу отримаєте реферальний бонус. Якщо ви простий користувач, то нарахують 5000 монет. Власники Telegram-Premium отримають 25 тис. коінів.

Тикаємо на хом’яка та отримуємо за це монети. Є бустер у вигляді повного відновлення енергії. На день можна так відновити енергію 6 разів. Турбо поки в розробці. Очікується найближчим часом.

Також є змога покращувати ліміт енергії й збільшувати винагороду за натискання по екрану.

Як заробити 6,6 млн монет в Хамстер Комбат

Все просто. Заходимо у вкладку Earn. Тиснемо Daily reward. Упродовж 10 днів щоденно забираємо бонуси. Таким чином за ці дні вдасться отримати понад 6 млн 600 тисяч монет просто так. Не кожен звертає увагу на такі фішки, а це найпростіший спосіб халявно отримати криптовалюту. Користуйтеся.

Додаткові монети

Виконуйте інші прості завдання, щоб отримати додаткові монети. Запрошуйте друзів, підписуйтеся на соціальні мережі розробників.

Читайте усі найновіші та найцікавіші новини у нашому телеграмі.

Зверніть увагу на вкладку Mine. Там можна вкладати монети в картки компаній та отримувати щогодинні винагороди. Покращуйте рівні компаній за зароблені токени й отримуйте ще більший профіт. Старайтеся на старті максимально покращувати Fan tokens (знайдете у вкладці Mine). І тоді тапати по екрану не обов’язково. Щогодини отримуватимете пасивний дохід монет. Вони автоматично зараховуються на баланс, у чат-бот не обов’язково заходити.

Не забувайте підписуватися на мій Телеграм-канал. Там буде ще багато новин на тему роздачі крипти та різних аірдропів. Все тестую самостійно, а тоді ділюся інформацією з вами.

Актуальні новини про криптовалюту:

Опублікував(ла)Rostyslav Keverskiy
Вітаю на ресурсі "Як заробити гроші". Я Ростислав К. – автор матеріалів. Закінчив факультет журналістики та маю багаторічний досвід роботи у топових ЗМІ України. Після понад 5 років роботи в новинній журналістиці дали мені чимало знань, тому вирішив створити власний блог та ділитися з вами цінною інформацією. Пишу на тему фінансів, заробітку, бізнес-ідей. Перевіряю різноманітні способи заробітку, тестую ресурси, викриваю шахраїв. Ну і створюю про це матеріали. Переглядайте мої статті та будьте в курсі актуальних новин зі світу заробітку.
Попередній запис
10 найкращих криптовалют 2024
Наступний запис
BBQCoin аірдроп: як майнити більше монет
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *