Польська віза без присутності: як отримати швидко та легко

Польська віза без присутності

Польська віза без присутності

Велика кількість українців виїхали в Польщу після початку повномасштабного вторгнення росії. Зараз наші громадяни продовжують виїжджати за кордон – на роботу або в безпекових цілях. Якщо плануєте залишатися в Польщі надовго та працювати, то вам необхідна віза. Оформити швидко можна в компанії “AndriyM”. Польська віза без присутності зі 100 % гарантією – http://andriym.com/services/docs/viza-bez-prisutnosti .

Дозволений термін перебування українців у Польщі

Якщо ви маєте біометричний паспорт, то можете перебувати в сусідній країні по безвізовому режимі упродовж 90 днів з моменту в’їзду кожні 180 днів. Якщо плануєте перебувати довше, то необхідно оформляти польську візу.

Власникам PESEL UKR (карта тимчасового побиту) дозволяється легально перебувати в Польщі до 30 червня поточного року. Далі доведеться покидати країну, або ж оформлювати візу чи карту побиту.

Яка віза потрібна для роботи в Польщі

Хто планує залишатися в Польщі на довгий період та працевлаштовуватися офіційно, то знадобиться національна віза типу D.

Візу D видають на довгостроковий період. Документ дозволяє українцям тривалий час перебувати на польській території. Для роботи необхідна Національна віза з правом працевлаштування.

Як оформлюється польська віза без присутності

Якщо ви з певних причин не можете фізично оформити візу, то це не проблема. Компанія “AndriyM” дає змогу отримати польську візу без присутності. Витрачаєте мінімум часу та швидко одержуєте всі необхідні документи.

Що входить в пакет документів

  • страховий поліс на повний термін дії візи від акредитованої страхової компанії;
    запрошення;
  • заповнена та зареєстрована на вас візова анкета;
  • стартовий пакет від польського оператора з інтернетом та коштами на рахунку;
  • заповнення інших необхідних документів;
  • скерування документів до візового центру та безоплатна робота (якщо маєте таке бажання й підходить вакансія, умови і т. д.).

Зазвичай, оформити документи вдається лише за 1 день. А в візовому центрі справу розглядають орієнтовно два тижні.

Чи легко знайти роботу в Польщі

Пошук роботи не викликає жодних проблем, адже роботодавці Польщі потребують “робочих рук”. Самі ж поляки часто виїжджають на заробітки в інші держави Євросоюзу. Відповідно, робочий ринок зіштовхується з дефіцитом працівників.

Є надзвичайно багато різних вакансій, які не потребують досвіду роботи чи особливих знань. Якщо ви вперше вирушаєте в Польщу, то найкраще підійде робота без досвіду.

Згодом можна отримати цінні знання, навички та змінити роботу на кращу й збільшити власний заробіток.

Опублікував(ла)Rostyslav Keverskiy
Вітаю на ресурсі "Як заробити гроші". Я Ростислав К. – автор матеріалів. Закінчив факультет журналістики та маю багаторічний досвід роботи у топових ЗМІ України. Після понад 5 років роботи в новинній журналістиці дали мені чимало знань, тому вирішив створити власний блог та ділитися з вами цінною інформацією. Пишу на тему фінансів, заробітку, бізнес-ідей. Перевіряю різноманітні способи заробітку, тестую ресурси, викриваю шахраїв. Ну і створюю про це матеріали. Переглядайте мої статті та будьте в курсі актуальних новин зі світу заробітку.
Попередній запис
Антигістамінні препарати для собак: забезпечення комфорту вашого вихованця
Наступний запис
Загальний огляд тенденцій у приготуванні суші
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *